Meldpunt Overlast Vrijheidsstrijders

telephoneDe feestdagen komen eraan dus is het weer tijd voor wat meldpunten, vooral als de aankoop of het cadeau tegenviel of je een hekel hebt aan de nieuwe overburen. Vooral meldpunten waar je kunt klagen over anderen genieten grote populariteit.

Er gaat geen dag voorbij of de PVV is ‘in het nieuws’. Na het meldpunt tegen Polen komt de partij voor de vrijheid met een meldpunt tegen overlast AZC’s. Nee, dat is niet bedoeld voor asielzoekers die overlast ervaren, maar voor omwonenden van opvangplaatsen.

Volgens Geert Wilders en dus zijn aanhangers is er een tsunami van asielzoekers die samen met links van Nederland een groot opvangcentrum willen maken en de echte Nederlanders willen vervangen door minderwaardige wezens uit Afrika en het Midden-Oosten.

Genoeg is genoeg. Maak hier melding van ervaren overlast van iedere oprisping van de eenmanspartij van Wilders, die geen kans voorbij laat gaan het aan angst, haat en plofkippen verslaafde volk op te hitsen tegen mensen, democratie, rechtsstaat en de multiculturele samenleving. 

Uitingen die een bijzondere indruk geven van valse voorstellingen van zaken, drogredenen en ontworpen onheil, begeleid door verwensingen en taalfouten worden bijzonder gewaardeerd. Iedere hoax, hyperbool en insinuatie verdient het om hier genoemd te worden.

Alle meldingen worden door een vakkundige jury beoordeeld en de naar internationaal recht geldende strafbare feiten worden gebundeld en aangeboden aan organisaties die zich inzetten voor recht, vrede en veiligheid in de hele wereld en als de omstandigheden het toelaten ook in Nederland.

Ben je het ook zat?
Laat van je horen!

Advertenties

3 gedachtes over “Meldpunt Overlast Vrijheidsstrijders

 1. Enig idee hoeveel plof kip je zelf in je leven gegeten hebt. Zielig verhaaltje…… komt over als een soort angst voor de PVV (Geert Wilders). Misschien moet je eens open staan voor vernieuwing zie Geert Wilders als de biologische kip in ons land en geef hem eens een kans.

 2. Hallo!
  Is het moeilijk politiek stelling te nemen? Niet voor hen die tegen hulp aan vluchtelingen zijn en voor eigen volk, eigen bankrekening, eigen belang! Maar laten we ze daarmee de overhand krijgen?
  De keuze tussen egoïsme en rechtvaardigheid maakt iedereen in haar/zijn hart. Maar die is wel te beïnvloeden! Met humor, met muziek en met een positieve uitstraling!
  Ga naar http://creatieftegenwicht.nl/ en neem je eigen standpunt in.
  Ben je het eens, verspreid dan die link, via al je sociale verkeer!
  Kan het beter? Doe mee dan! Eens krijg jij de vraag: Wat deed jij in 2017?
  Michiel,
  contact@creatieftegenwicht.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s